Snickare Karlskoga

TH Bygg & Montage AB – snickare Karlskoga

Med ambitionen om NÖJDA KUNDER KVALITATIVA RESULTAT

Söker du en snickare i Karlskoga? Välkommen till TH Bygg & Montage AB! Vårt team av professionella snickare har lång erfarenhet av träarbeten, ombyggnader, renoveringar och andra snickeriprojekt. Vi är dedikerade till att leverera arbete av högsta kvalitet och skapa resultat som överträffar förväntningarna som våra kunder har.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss vara din pålitliga partner för ditt nästa byggprojekt.

Snickare Karlskoga

VILKA vi är

TH Bygg & Montage AB är resultatet av flera års erfarenhet inom byggbranschen kombinerat med en passion för kvalitet och service. Bolaget grundades i januari 2023 och har varit aktivt sedan 1 februari samma år, med Tobias vid rodret. Vi har vår bas i Karlskoga och verkar inom Örebro och Värmlands län.

Vad vi gör

Vi erbjuder omfattande byggtjänster, inklusive köksrenoveringar, altanbyggen, fönsterbyten, takbyten, husbyggnationer, till- eller ombyggnationer och mycket mer. Vårt övergripande mål är att uppnå 100 procent kundnöjdhet och säkerställa att våra kunder känner sig trygga med sina investeringar.

Tjänsteutbud

Tack vare lång erfarenhet och mångsidig kompetens kan vi hjälpa dig med det mesta inom bygg och renovering. Oavsett vilken tjänst du väljer kan du lita på oss på TH Bygg & Montage AB för kvalitet, professionalism och en dedikerad inställning till ditt projekt.

TH Bygg & Montage AB

NORAVÄGEN 67, 691 54 Karlskoga
0586 59030